Slotoberfest bij Vera&John

Slotoberfest bij Vera&John

Terwijl onze laatste partij van de gelukkige winnaars zijn nog omlaag komende uit de high van The VJ Spelen van 2016, zijn we al het opzetten van onze volgende geweldige promotie-campagne!
Trek uw lederhosen en voor te bereiden om te feesten, want deze maand gaan we vieren in stijl met een beetje vieren we graag Slotoberfest bellen! Drie fantastische evenementen zullen spelers de kans om te winnen gratis spins en geldprijzen te geven. Hier is wat we hebben opgesteld deze maand.

Free Spins Happy Hour:
We zullen weggeven tot 10.000 spins elke keer dat een van deze slechte jongens begint! Alle spelers hoeft te doen is inloggen op het juiste moment bij Vera&John, en ze zullen in de running voor een willekeurige Free Spin prijzengeld mee naar huis nemen.

Cash Races:
Prijzen kunnen verschijnen zo snel als verlichting in dit super evenement! Als spelers log in en speel het bevorderde spel, terwijl de race is, zullen ze een kans om een ​​willekeurig toegekende geldprijs te winnen. We zijn opgestaan ​​tot € 1000 om weg met elke race te geven!

Een Mystery wint toernooi:
Meer geldprijzen zijn voor het grijpen hier. Loopt van 12 tot en met 17 september, hebben wij € 6,000 in contanten op te splitsen tussen de 5 gelukkige winnaars en nog eens € 1000 af te verloten tussen de 20 runners up.
De Slotoberfest actie gaat van start op maandag 5 september en loopt helemaal door tot en met zondag 2 oktober. Mis deze geweldige promotie kans niet missen, het is beschikbaar voor alle markten www.verajohn.com met uitzondering van Brazilië.
Voor meer informatie over hoe u deze geweldige promotie en onze toekomstige aanbiedingen te promoten, neem dan gerust contact met ons toegewijde team te krijgen.