Vera en John is jarig en geeft gratis spins weg

2015/02/21
Van harte gefeliciteerd Vera & John!
V & J is een jaar ouder en we zijn in de stemming om te vieren! 44 Starburst gratis spins en een dubbele stortingsbonus: Mis uw kans om nieuwe spelers met deze fantastische aanbieding niet missen. Het is PARTY TIIIIME!
Bekijk ook de volgende aanbieding:

De kaarsen worden aangestoken, de cadeaus worden ingepakt … je raadt het al! Het is een V & J verjaardag Bonanza! Alles wat je fun-loving gratis spinners hebben echt iets te vieren vandaag, want we krijgen nog een jaar ouder, en nog een jaar koeler!

Dit jaar gaan we op de kans om nieuwe vrienden te verwelkomen in het feest- springen en we hebben een fantastische bonus in petto heeft voor u! Maak nu uw eerste storting en wij zullen u een onvergetelijke verjaardag goodies te geven: 44 Starburst gratis spins en een bonus van 100%. Kosmisch geweldig!
Het kan niet makkelijker te krijgen over deze briljante verjaardag bonus- alles wat je hebt te doen is je eerste storting van € 10 of meer tussen 23 februari en 8 maart. Hebben wij overvloed van eenvoudige betaling opties om u op weg te helpen, en zodra dat klaar is, zult u uw storting bonus meteen. Vergeet niet om af te blazen met die fantastische gratis spins de volgende keer dat u zich aanmeldt bij uw V & J rekening. WOO HOO!
Wens ons een gelukkige verjaardag en bereiken voor sommige stellaire wint wanneer u geniet van uw Starburst spins en een lekkere dubbele bonus traktatie. Mis uw kans om te feesten neer en win groot met de Vera & John Casino 4de verjaardag bash niet missen!